Informatie

Midden 2006 vroegen een aantal VELO leden een gesprek aan met het VELO bestuur. De bedoeling was om een al lang levende wens in Wateringen te gaan vervullen namelijk een feest organiseren met oud en nieuw. Aangezien VELO mensen had opgeroepen om activiteiten te organiseren om hiermee geld te verdienen voor de nieuwbouw gaven we onszelf een goede kans.

Het VELO bestuur durfde het nog niet aan om op oudejaarsnacht een feest te geven in de sporthal. Wel werd de groep de kans geboden om op een andere datum een feest te organiseren en deze kans werd met beide handen aangepakt.

De groep VELO-Events werd uitgebreid tot 6 man en in mei 2007 presenteerde we het 1e Hollands Feest met Peter Koelewijn, de gebroeders Ko, Dario, Jimmy ter Meulen en dj Rob Niemans. Met zo,n 1250 bezoekers en een super sfeer was het een groot succes waarop een vervolg moest komen. En ook waar het allemaal om begonnen was lukte. Er ging een mooi bedrag naar de pot voor de nieuwbouw.

Dit heeft geresulteerd dat Velo-Events zich nog steeds bezig houdt met het Hollands Feest. Omdat VELO events in een paar jaar tijd had laten zien waar toe zij in staat zijn en omdat er een verzoek vanuit de gemeente kwam om een oud en nieuw feest te organiseren gaf het VELO omni bestuur het groene licht om een nieuwjaarsfeest te organiseren.
Fout en Nieuw werd een super geslaagd feest met diverse dj's.

Succesvolle evenementen van Velo Events:

2007 het eerste Hollands Feest van Velo-Events waardoor we de smaak te pakken hebben gekregen.

In 2008 waren de artiesten Wolter Kroes, Peter Beense, One Two Trio, Starkoo xl en dj Rob. Met 1750 bezoekers was de sfeer weer geweldig. Ook over de uitstraling kregen we veel complimenten want van het licht, geluid en podium was erg veel werk gemaakt.

Bij de 3e editie in 2009 stonden naast de Sjonnies en Dries Roelvink ook Starkoo xl weer geprogrammeerd na het succes het jaar ervoor. Ook dj Rob Niemans was weer van de partij. De avond was in de voorverkoop al uitverkocht en het was weer top.

1e Oud en Nieuw 2009-2010 De 600 kaarten waren in de voorverkoop zeer snel uitverkocht. Dit gaf wel aan welke behoefte er was binnen wateringen aan een Oud en Nieuw feest.

De 4e editie in 2010 hadden wij 't Feestteam, Rob de Nijs, Lijn 7 en Rob Niemans te gast op het podium. Deze combinatie is uitgepakt in een swingende avond. Het was het laatste feest in de oude accommodatie van Velo, direct na het feest is begonnen aan een uitgebreid renovatie en nieuwbouw plan wat als resultaat het prachtige nieuwe complex heeft.

2e Oud en Nieuw 2010-2011
Bij het 2e Oud en Nieuw feest hebben we dezelfde opzet gehanteerd die we bij het 1e hebben opgezet. Uit deze 2e editie is gebleken dat we het Oud en Nieuw feest niet uit willen breiden naar groter formaat omdat het overzichtelijk en gemoedelijk is voor deze special avond.

De 5e editie in 2011 stond in het teken van het 5 jarig bestaan van Velo-Events. Door wat omstandigheden op de locatie met betrekking tot de Nieuwbouw is Velo-Events er toch in geslaagd om geweldige avond neer te zetten. Deze avond was het podium goed gevuld oor oa: Danny de Munk, 3JS, Vanavond Niet Schat en Rob Niemans. Wederom een zeer geslaagd evenement.

De opening van de Nieuwe accommodatie konden we niet ongestoord voorbij laten gaan. Hiervoor hebben wij op zeer korte termijn 2 avonden neergezet. Hierbij reist altijd de vraag voor wie gaan we een feest geven. Uiteindelijk hebben we voor alle leeftijden een geweldig weekend georganiseerd in combinatie met vele vrijwilligers binnen VELO. De vrijdag avond stond in het teken van genodigde gasten die een geregisseerde show hebben mogen aanschouwen van alle sportafdelingen van VELO. Het Filmpje van deze avond is zeker de moeite waard om te bekijken.

De zaterdagavond was een feestavond voor alle betrokken personen van VELO.

3e Oud en Nieuw 2011-2012 stond in het teken van Time for 2012. Dit is het ook geworden, een gezellig feest met bekende Westlandse DJ's waar met namen de jeugd zich goed heeft vermaakt en wij uitkijken naar volgende edities.

6e Hollands Feest met de Wolter Kroes, Frans Duijts, de band Tilt en DJ Rob. Het was een te gekke avond, zeker omdat Wolter en Frans onderbegeleiding van Tilt hun nummers ten gehore brachten. Met een goed gevulde VELO hal een TOP avond.

4e Oud en Nieuw feest 2012-2013, Time For 2013. Nou het was werkelijk tijd voor 2013. Onze plaatselijke Dj Kespa draaide de hele zaal plat, naast Kespa was Dj Richard ingevlogen om de party knallers te draaien.

De 7e editie van het Hollands feest was een groot succes. Met oa Gebroeders Ko, Def Rhymz, Starkoo + band en Dj Robbie is het een succes geworden. Kijk voor impressies bij onze foto’s en volg ons op Twitter en Facebook!!
See you next Event.

VELO-events
Ed, Roy, Stefan, Dennis, Hans en Martijn

Laatste nieuws